Welkom bij Optiek Vandeweghe in Lochristi

Al meer dan 35 jaar is Optiek Vandeweghe een gevestigde waarde in Lochristi en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van een uitstekende service en bieden hoogstaande kwaliteit.

Bij Optiek Vandeweghe ben je geen nummer, maar behandelen we je als een individu. We nemen uitgebreid de tijd om naar jou te luisteren en zorgen ervoor dat je met de perfecte bril naar huis keert. We zijn continu op zoek naar nieuwe collecties en daarom volgen we de laatste trends en mode op de voet. We vinden het ontzettend belangrijk om voor iedereen de juiste bril of lenzen uit te zoeken en dragen een goede service, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Als je bij ons binnenstapt, word je hartelijk ontvangen en staat een ervaren en enthousiast team voor jou klaar.

In ons uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle merkbrillen vindt zowel jong als oud ongetwijfeld zijn gading.

Kom gerust eens langs in onze ruime, overzichtelijke winkel, waar je ook terechtkan voor lenzen, veiligheidsbrillen, duikbrillen, hoorapparaten en zonnebrillen met hoge uv-bescherming.

Jouw tevredenheid is ons doel.

Hartelijk welkom!

 

Ons team

Een dynamisch team ontvangt je met de grootste glimlach en zorgt ervoor dat je tevreden naar buiten stapt. 

Nele

Nele is een echte perfectioniste. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg en doet er dan ook alles aan om je volledig tevreden te stellen. Met haar humor en opgewektheid voel je je meteen op je gemak bij haar. Dankzij haar persoonlijke interesse in elke klant, weet ze voor iedereen een perfecte oplossing op maat aan te reiken. 

 

Stefaan

Stefaan is de aangewezen persoon om je in de keuze van je bril te begeleiden. Modebewust als hij is, volgt hij de laatste trends in brillenmode steeds op de voet. Hierdoor weet hij als geen ander het juiste advies te geven: hij neemt daarbij altijd uitgebreid zijn tijd om je zo goed mogelijk te helpen. Bovendien is Stefaan enorm leergierig, waardoor hij erg snel bijleert. In combinatie met zijn oprechte klantvriendelijkheid zorgen deze kenmerken ervoor dat Stefaan een echte meerwaarde vormt bij Optiek Vandeweghe.