Contactlenzen

Optiek Vandeweghe heeft voor iedereen een lens naar wens.

Wie op zoek is naar lenzen vindt bij ons een ruim assortiment in verschillende prijsklassen.

Spring zeker eens een keer binnen in onze winkel, waar je zowel daglenzen als maandlenzen, tweewekelijkse lenzen, kleurlenzen en harde en zachte lenzen vindt.

Bovendien zijn alle contactlenzen snel leverbaar. Bij ons lenzen bestellen, betekent dus een korte wachttijd. Geen tijd om langs te komen en je weet al perfect welke lens je nodig hebt? Bestel jouw contactlenzen dan via het online contactformulier.

GRATIS OOGMETINGEN

Bij iedereen die lenzen wil, doen we eerst een gratis oogtest. We meten de sterkte van de ogen, maar ook de vorm en de droogte. Afhankelijk van je dagelijks leven raden we een bepaald type lens en bijbehorende producten aan. We besteden ook veel aandacht aan nazorg: we controleren de lenzen achteraf en zorgen voor een goede opvolging van de ogen.

GRATIS PROEFPAKKET

Opdat je rustig zou kunnen testen welke contactlenzen het meest geschikt zijn, krijg je eerst een gratis proefpakket. We doen de nodige metingen met de nieuwste apparatuur en geven je een proefpakket mee voor een maand. Je betaalt hiervoor 20 euro, maar als je nadien lenzen bestelt, wordt dit bedrag van je rekening afgetrokken.