50% Korting op 2de paar brillenglazen

50% Korting op 2de paar brillenglazen

 

Waarom kiezen voor meer dan één bril?
 
Onze kijkgewoonten zijn in de loop der jaren sterk veranderd en dat vergt veel van onze ogen.
We kijken regelmatig en gedurende lange periodes naar grote/kleine beeldschermen.
Zonlicht en kunstmatig licht wisselen elkaar af.
We willen snel kunnen reageren tijdens het autorijden of sporten.


Welke oplossingen zijn er?
 
Varilux X series brillenglazen, de laatste generatie van progressieve brillenglazen voor een ongeëvenaard kijkvolume binnen handbereik
De variabele kleurschakeringen van Transitions glazen beschermen tegen variaties in lichtsterkte. Ze houden 100% van de UV-straling tegen en beschermen tegen de effecten van blauw licht.
Varilux zonneglazen zijn een ideale aanvulling op je Varilux bril voor dagelijks gebruik om je ogen te beschermen tegen UV-licht.
Heb je soms last van nek- en schouderklachten of vermoeide en droge ogen? Dan kunnen specifieke brillenglazen voor beeldschermgebruik zeker iets voor jou zijn. 
Heb je last van schitteringen tijdens het autorijden 's nachts? Gelukkig kan je daar iets aan doen dankzij de Essidrive & Varilux RoadPilot brillenglazen.

Kom langs en geniet van 50% korting op je 2de paar multifocale kwaliteitsglazen bij aankoop van een bril met Varilux multifocale glazen.**Voorwaarden in de winkel. Niet cumuleerbaar met ander kortingen. Korting wordt berekend op het goedkoopste paar glazen.

Progressieve brillenglazen - Varilux actie 2018